3 thoughts on “Gratulerar Mr & Mrs Pratt Schwarzenegger!

  1. Gunnar says:

   Hej :)!
   Jag håller just nu på att skapa en ny sida som är mer strömlinjeformad 🙂

   Jag kommer med mer info inom kort.

   Svara
 1. Malte says:

  Hejsan Gunnar!

  Jag hittade din kanal, bland mina egna subs och ville erbjuda lite ros och konstruktiv kritik!
  Ros:
  Du har en otroligt behaglig röst som är lätt att lyssna på (no homo), men kan stundom bli lite monoton. Sväva ut lite, visa din personlighet 🙂

  Från de videos jag tittat på under dagen så såg jag inga edits av spännande/intressanta delar av filmerna (jag förstår att copyright strikes etc är en fara, men du bör kunna ha kortare klipp för recensionssyfte utan problem).

  Arbetar just nu med att göra om min egen kanal från fitness till ett “jag testar i 30 dagar”. Skulle uppskatta om du ville komma i kontakt på något sätt för att hjälpa varandra utvecklas. Facebookgrupper för det här ändamålet lämnar tyvärr en hel del att önska, och blir ofta inget mer än “Kolla min senaste video” eller “sub 4 sub” utan någon riktig kritik eller utvecklingsmöjlighet!

  Låt mig veta!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *