Om Gunnars Filmtips

Att titta på film är något som jag tycker är riktigt, riktigt roligt! Det är ett intresse som har följt med mig genom livet och jag älskar känslan av att bli berörd av talangfullt skådespeleri, eller att svepas med i en smart och spännande handling.

Men alltför ofta när jag står och ska vilja film på bio eller ur uthyrningshyllan, upplever jag att det finns för lite info om filmens kvalitet. För självklart så står det ju bara positiv kritik på filmomslaget =). Och när jag sedan har sett klart filmen är det inte alltför sällan som jag blir besviken, för att det som stod på omslaget inte alls stämde överens med själva filmen.

Så jag tog saken i egna händer och startade den blogg som jag själv skulle vilja läsa. Jag hoppas att den kommer vara till hjälp när ni kära läsare, står där och väljer mellan titlar i videobutiken, eller på bio, eller sitter i soffan och vill ha tips om vad ni ska hyra via datorn. Och får ni inte nog av filmanalyser via de skrivna recensionerna, finns det även videopodcasts att kika på!

Jag betygsätter filmerna med hjälp av G:n. Högsta betyg en film kan få är GGGGG+, lägsta är G- och godkänt är GGG. Alla recensioner jag gör, är efter att jag har sett filmen för första gången. Detta för att ge alla filmer samma chans.
Jag är inte utbildad filmkritiker, utan en glad amatör/filmentusiast och eftersom tycke och smak varierar, så kommer säkert min åsikt att ibland skilja sig från era. Men om ni har synpunkter så skulle jag bli jätteglad om ni hörde av er! Att få nya insikter och diskutera kring filmer är ju hälften av nöjet!

Välkomna till min sida, vi ses i biosalongen!

 

Mycket nöje!
Gunnar Hamberg

15 thoughts on “Om Gunnars Filmtips

 1. Kamala Rishel says:

  Everything is very open with a precise clarification of the issues. It was definitely informative. Your website is useful. Thank you for sharing!

  Svara
  1. Gunnar says:

   Hi Kamala.
   Thank you very much.
   I hope you will find this page useful and if you have any other remarks, please let me know.

   Br Gunnar Hamberg

   Svara
 2. Joetta Ellenberger says:

  Greetings! Very helpful advice in this particular post! It’s the little changes that will make the most significant changes. Thanks a lot for sharing!

  Svara
 3. Dian Benziger says:

  After exploring a number of the blog posts on your site, I seriously like your way of blogging. I saved it to my bookmark website list and will be checking back in the near future. Please check out my website too and let me know what you think.

  Svara
 4. Kizzy Rensen says:

  You’ve made some really good points there. I checked on the web for additional information about the issue and found most individuals will go along with your views on this site.

  Svara
 5. Jennie says:

  Hej,

  Vi arbetar bland annat med P&L Film Festival i Borlänge och skickar ut pressinfo om årets program till olika filmskribenter. Hör gärna av dig med en mejladress som vi kan skicka info till!

  Allt gott,
  Jennie

  Svara
  1. Gunnar says:

   Hej Magnus!
   Vad roligt att du gillar min blogg.
   Det kan vi absolut göra, jag har mailat dig 🙂

   Svara
 6. Emme says:

  Hej Gunnar!
  Bra blogg. Jag gillar speciellt din sida med autografer, eftersom jag oxå samlar – framför allt på Star Wars, Marvel och Harry Potter.

  Svara
  1. Gunnar says:

   Hej Emme! Vad roligt att du gillar sidan, Tack så jättemycket!!!
   Skicka gärna om du har bilder på din samling 🙂

   Svara
  1. Gunnar says:

   Hej Jesper!
   Förlåt för sent svar, jag är ett stort fan av scifiworld :)! hör gärna av dig om det är intressant inför nästa mässa 🙂

   Svara
 7. Torsten says:

  Hej Gunnar! Tack för en fin filmsajt! Jag sökte efter en mejladress till sajten men hittade ingen. Går det att nå dig via mejl? Jag har ett pressmeddelande som jag skulle vilja skicka. Bästa hälsningar / Torsten

  Svara
 8. Sara says:

  Hejsan Gunnar,

  Hoppas allt är fint med dig. Jag skulle gärna prata mer med dig gällande ett potentiellt samarbete. Mejla mig så kan vi prata vidare, tack!

  Vänliga hälsningar,
  Sara

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *