Recension Jack Reacher GGG-

JACK REACHER

En utbildad krypskytt blir anklagad för 5 brutala mord och alla bevis pekar mot honom. När åklagaren ber om en skriftlig bekännelse får han endast tre ord till svar: ”Hitta Jack Reacher…” Detta är en film som börjar bra, men som slutar som så många andra filmer… som en helt vanlig actionfilm.

Filmen är regisserad av Christopher McQuarrie, som kanske mest är känd för att ha författat filmer som till exempel ”De misstänkta”, Valkyria” och även ”Jack Reacher”.

De första 40 minuterna var spännande, jag rycktes med i handlingen och vissa scener var väldigt intensiva med smakfull regi.
Vad som hände sen vet jag inte, men det kändes som att filmen tog en helt annan riktning. Sakta men säkert så blev allt mer överdrivet, actionscenerna och dialogen blev allt mer ”klyschig” och filmen förvandlades till någonting annat än den väldigt spännande och fängslande thrillern som den börjat som. När det gäller huvudrollsinnehavarna Tom Cruise, Rosamund Pike, David Oyelowo och Robert Duvall så tycker jag att alla gjorde ett bra jobb, så det var inte i skådespeleriet det brast.

Detta var en underhållande film som får ett svagt men ändå stabilt godkänt. (Men den kunde ha blivit så mycket bättre…)

5 svar

  1. Hi Verline.
   I am the one that should say thanks.
   If you have any remarks, please dont hesitate to let me know.

   Br Gunnar Hamberg

 1. I must thank you for the efforts you’ve put in writing this blog. I am hoping to check out the same high-grade blog posts by you later on as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own website now 😉

 2. An outstanding share! I have just forwarded this onto a friend who had been doing a little homework on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending time to talk about this issue here on your site.

 3. Hi there! I just wish to offer you a huge thumbs up for your excellent information you have right here on this post. I am returning to your website for more soon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *