DVD Recension Ted GGG

ted-hd-wallpaper ted10

När John Bennett fyller 8 år önskar han sig att hans teddybjörn Ted, ska bli levande.
Johns önskning slår in och nu, 27 år senare, ställer Ted till det för John när han försöker ta klivet in i vuxenlivet tillsammans med sin flickvän.
En film som till stor del består av de vanliga ”grabbskämten”, men självaste Ted levererar faktiskt ett par lite vassare skämt vid några tillfällen.

Det här är egentligen inte den typen av film som jag brukar titta på, men det var något i trailern som fick mig intresserad, så jag gick och köpte den.

Filmen är regisserad av Seth MacFarlane som kanske är mest känd för att vara en av männen bakom ”Family Guy”. Han var även konferencier för Ocarsgalan 2013.
I rollerna ser vi bl.a Mark Wahlberg, Mila Kunis och Giovanni Ribisi och även om det är duktiga skådespelare så är skådespeleriet här rätt platt och ganska överdrivet.

Filmen innehåller som sagt en hel del ”vanliga grabbskämt” (alltså skämt baserade på kiss, bajs och sex) precis som en del andra filmer i den här genren. Dock så har man i ”Ted” dragit alla skämt lite längre och gjort dem lite grövre, vilket faktiskt leder till att jag inte upplever dem riktigt så dåliga som de annars kan vara i den här typen av filmer.
Även om större delen av skämten alltså inte var alltför överraskande (bilderna ovan symboliserar ungefär hela filmen…), så var det ändå ett fåtal stunder då jag skrattade till, där dialogen faktiskt var ganska fyndig.

Som sagt är detta inte en genre som jag brukar titta på, men jag ångrar inte att jag köpte filmen, den var underhållande.

Det var kul att Sam J. Jones hade en så pass stor roll som han hade (i rollen som sig själv). Jag skakade hand med honom i Göteborg för inte så längesen, när jag köpte ett signerat ”Flash” kort :).

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *