DVD Recension No Reservations GGG-

Produktionsår 2007
Betyg GGG-
Namn No Reservations
Genre Romantisk dramakomedi
I Skrivande stund På DVD
Skådespelare Catherine Zeta-Jones, Abigail Breslin och Aaron Eckhart
Regissör Scott Hicks
Längd 1h 39min

Köksmästaren Kate (Catherine Zeta Jones) lever för sitt jobb som köksmästare på en av Manhattans finare restauranger. När hennes syster oväntat går bort får Kate vårdnaden om systerdottern Zoe (Abigail Breslin) och tillvaron vänds helt upp och ner. Det blir inte bättre av att Nick, en ambitiös, snygg och utåtriktad kock, börjar jobba på restaurangen…
Detta är en film som är välspelad.
Tyvärr lämnar den dock inte mycket till fantasin och allt känns en aning förutsägbart.

Efter att under en period ha följt både svenska och amerikanska ”Master Chef”, så var jag ganska sugen på att se den här filmen. Regissör är Scott Hicks, som bland annat har regisserat ”Shine”, och jag upplever att han i ”No reservations” har lyckats skapa en ganska autentisk köksmiljö (påminner om Master Chef =)).
Handlingsmässigt får filmen djup i och med realtionsdramat mellan Kate och Zoe. Abigail Breslin, som bland annat varit med i ”Allt för min syster” och ”The Call”  gör en riktigt fin rolltolkning i denna film.

Tyvärr så blir betyget ändå strax under medel p.g.a. att vändningarna som kommer inte direkt är överraskande och det gör att filmen känns lite förutsägbar.
Men om ni är sugna på en romantisk ”feelgood-film” så uppfyller denna kraven!

Sist men inte minst: en bild på kärleksparet!

2 Catherine Zeta-Jones/The Mask of ZorroTwo_Face_6711Aaron Eckhart/The Dark Knight

 Passar riktigt bra ihop…eller ;)?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *