Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

DVD Recension The Company You keep GGG-

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

CompanyYouKeep_040413_1600

Produktionsår 2012
Betyg GGG-
Namn The Company You Keep
Genre Thriller
I Skrivande stund På DVD
Skådespelare Robert Redford, Shia Labeouf och Susan Sarandon
Regissör Robert Redford
Längd 2h

Jim Grant tvingas återigen fly från sitt förflutna när en av hans vänner arresteras och hans hemlighet hotas att avslöjas. En hemlighet som legat begravd i årtionden…
Filmen verkade spännande när jag läste på baksidan av DVD fodralet.
Dock så tappade jag ganska snabbt intresset under filmens gång och det kändes som att den rann ut till ingenting…

Filmen är regisserad av Robert Redford som även regisserat bl.a ”Mannen som kunde tala med hästar” och ”Lejon och Lamm”. Robert Redford har även huvudrollen i den här filmen och jag var taggad att se honom i en ny film, eftersom jag planerat att titta på den äldre versionen av ”The Great Gatsby” (1974), i vilken han spelar huvudrollen.

”The Company You Keep” är full av duktiga skådespelare/skådespelerskor, men trots det så är den inte riktigt bra…
Det börjar helt ok och jag sugs direkt in i handlingen. Men snart blir storyn ganska monoton och allt blir en banal ”följa-John-lek” utan riktig subtans.
Det största problemet är att Robert Redford ska spela en 50åring, alltså nästan 30 år yngre än hans verkliga ålder. Det fungerar inte.
Allt som allt så håller filmen inte hela vägen ut.

the-company-you-keep-review-98

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *