DVD Recension Warm Bodies GGG

Warm Bodies 2

Produktionsår 2013
Betyg GGG
Namn Warm Bodies
Genre Action/Komedi
I Skrivande stund På DVD
Skådespelare Nicholas Hoult, Teresa Palmer och John Malkovich
Regissör Jonathan Levine
Längd 1h 35min

R lever ett stilla liv, som Zombie… Han kommer inte ihåg sitt namn men han vet att det börjar på ”R”. Världen har nästan gått under och det finns inte mycket att göra förutom att äta, gå omkring och äta lite mer.
Allt förändras när han nästan äter upp en flicka vid namn Julie. Men av någon anledning så lyckas han stoppa sig själv i sista stund.
”Vad är det som händer med mig…?”
En film med klara brister, men trots allt en fyndig och samtidigt lite söt film!

”50/50” och ”All the Boys Love Mandy Lane” är två filmer som också är regisserade av Jonathan Levine. Jag har bara sett ”50/50” och den var bra, välgjord och stämningsfull.

”Warm Bodies” ville jag se redan när den kom på bio, men det passade aldrig riktigt in i min planering. Nu kom den äntligen ut på DVD och det var bara att springa till hemmakväll och köpa den 🙂
Jag blev inte besviken! Filmen var fyndig på precis det sättet jag hoppades på att den skulle vara. Skådespeleriet var ok och det kändes inte som att man bara tagit första bästa modellerna och satt framför kamerorna.

Anledningen till att filmen bara får GGG är att även om filmen var precis som jag tänkt mig  så var det ju inte den djupaste filmen i stan, eller den mest originella.
Sen för alla som älskar zombiegenren så innehåller filmen nog en hel del frågetecken och kanske lite logiska luckor.
Men jag gillade den ändå!Warm Bodies 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *