Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

DVD Recension Side Effects GGG

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Side effects 2

Produktionsår 2013
Betyg GGG
Namn Side Effects
Genre Thriller
I Skrivande stund På DVD
Skådespelare Rooney Mara, Channing Tatum och Jude Law
Regissör Steven Soderbergh
Längd 1h 40min

Efter ett självmordsförsök tar Emily Taylor kontakt med psykologen Jonathan Banks.
Han ordinerar antidepressiv medicin men inget hjälper.
Till slut så väljer han att skriva ut en medicin som är ny på marknaden och allt ser ut att gå åt rätt håll.
Men allt får ett abrupt slut när Emily åtalas för mordet på sin man…
Jonathan Banks beslutar sig för att göra allt för att ta reda på vad som gick fel…
Stundtals en spännande film, men den kändes ändå lite för enkel.

Regissören av ”Side Effects” Steven Soderbergh har regisserat många underhållande och bra filmer. Bland annat så har han regisserat ”Ocean-trilogin”, ”Traffic” och den bioaktuella ”Behind the Candelabra” som jag tyckte var helt fantastisk.

Filmen börjar väldigt bra, man matas av information och filmen känns lovande.
Skådespeleriet är även det bra och Jude Law passar verkligen i rollen som psykolog från England.
I filmens andra akt så är det fortfarande underhållande och spännande men jag upplever det som att ”Side Effects” blir lite mer förutsägbar, moment som man har sett i många andra filmer dyker upp vilket gör att intresset svalnar avsevärt.

Tyvärr så blir det bara värre när vi närmar oss slutet och det känns som att manusförfattarna av filmen helt enkelt inte ”orkade” hålla samma klass hela filmen igenom.
Filmen går från att vara spännande och fängslande till lite enkel och lite tråkig.

Missförstå mig rätt, filmen var underhållande och spännande, men den blev som sagt lite förutsägbar och ”traditionell” mot slutet.
Men en helt ok hyrfilm en regnig höstkväll 🙂Side effects 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *