Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

DVD Recension The Lucky one GG

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

The Lucky one 2

Produktionsår 2012
Betyg GGG-
Namn The Lucky one
Genre Drama
I Skrivande stund På DVD
Skådespelare Zac Efron, Taylor Schilling och Blythe Danner
Regissör Scott Hicks
Längd 1h 40min

En amerikansk soldat (Logan) är stationerad i Irak och vandrar för en sekund bort från sin trupp för att ta upp ett fotografi som fångat hans uppmärksamhet.
I samma ögonblick exploderar en bomb och merparten av hans grupp dödas.
Efter tjänstgöringen beslutar sig Logan för att leta reda på kvinnan på fotografiet då han är övertygad om att det är tack vare henne som han överlevde kriget.
Det blev en solklar 2:a…SYND!

”The Lucky One” är regisserad av Scott Hicks som även regisserat ”Shine” och ”kärlek på menyn” (No Reservations).

Detta är den andra filmen vi sett på kort tid som är baserad på en bok skriven av Nicholas Sparks. Jag har redan poängterat att jag är ett fan av filmerna som bygger på hans böcker, men den här filmen var tyvärr ingen hit alls.
För det första så tycker inte jag att skådespeleriet var jättebra och den svaga länken här var Zac Efron.
För det andra så hände det inte så jättemycket i filmen, i vanliga fall brukar jag kunna vila i den känslan och bara tycka att miljöerna och stämningen är fin men det gick inte i den här filmen.
Sen så tycker jag att de ”la upp för en snygg smash” ett par gånger, men av någon anledning så valde man att inte fortsätta på de spåren. Detta var säkert för att man ville vara trogen boken, men då tycker jag att man skulle fimpat vissa planteringar för att få filmen att flyta på bättre.

Dock så innehöll filmen en del mysiga och stämningsfyllda scener, men de var för få och det var för mycket annat som drog ner filmen. Jag hade förväntat mig mer av mannen bakom ”Shine”…
Nej detta var en solklar 2:a.The Lucky One

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *