Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

DVD Recension The Hangover part III GG

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

THE HANGOVER PART III

Produktionsår 2013
Betyg GG
Namn The Hangover part III
Genre Komedi
I Skrivande stund På DVD
Skådespelare Bradley Cooper, Ed Helms och Zach Galifianakis
Regissör Todd Phillips
Längd 1h 40min

The Wolfpack återförenas återigen då Alans pappa dör väldigt plötsligt.
Stu, Phil och Doug bestämmer sig för att åka med Alan till ett behandlingshem, men på vägen dit så kidnappas en av dem och det blir allt annat än lugnt för de tre som är kvar…
Bättre än tvåan men sämre än ettan. Men vad säger det…?

Filmen är regisserad av Todd Phillips som även regisserat del I och II i samma serie.

För att summera väldigt kort vad jag tyckte om de tidigare filmerna så var den första filmen ok, en rolig ide med komiska karaktärer. Den andra filmen var bara för mycket, allt var för skruvat och tyvärr ganska osmakligt.

I den tredje filmen har man valt en lite annan riktning. För det första så är det ingen som blir full vilket är ganska ironiskt eftersom att filmen heter ”The HANGOVER part III”. Men den största förändringen är att den här filmen är ganska nertonad när det gäller den vulgära humorn som fyllde den andra filmen.
Istället så känns ”Part III” mer som en actionfilm än en komedi. Den innehåller mer ”seriösa” inslag där inslagen av spänning avlöser varandra oftare än dryg humor.

Detta tycker jag är en bra egenskap men då mina förväntningar var låga så räcker inte den förändringen till ett godkänt utan det blir istället 2/5 G:n.
Det är synd för i detta ”Oceansgäng” så är skådespelarna helt ok och man hade kunnat dra den här trilogin åt ett helt annat håll redan i part II om man hade velat.The Hangover 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *