DVD Recension Premium Rush GGG-

Premium Rush 2

Produktionsår 2012
Betyg GGG-
Namn Premium Rush
Genre Action
I Skrivande stund På DVD
Skådespelare Joseph Gordon-Lewitt, Jamie Chung och Michael Shannon
Regissör David Koepp
Längd 1h 30min

Wilee jobbar som ett cykelbud i New York.
Han anses vara en av de bästa i branschen och blir anförtrodd den sista körningen för dagen.
Det är ett kuvert som måste levereras inom ett par timmar.
Dock så visar det sig att wilee inte är den enda som vill åt kuvertet…
Stundtals underhållande. Men bara stundtals…

David Koepp har regisserat t.e.x ”Secret Window” och ”Ghost Town” men han kanske är mest känd för att ha skrivit manus  till filmer som ”Världarnas Krig”, ”Spider Man” och ”Jurassic Park”

När jag tittar på DVD-omslaget så ser den här filmen verkligen inte ut att vara något märkvärdigt. Men bara några minuter in i filmen så är jag ändå engagerad i karaktärer och story.
Filmen kommer snabbt igång och det är kul att ”Premium Rush” har ett tidsspann som nästan motsvarar filmens längd. Sen är en annan av filmens fördelar att allt utspelar sig på ett ganska begränsat område vilket ökar katt & råtta-känslan.

När det gäller skådespeleriet så var det helt ok, även om man valt att inte gå in så djupt när det gäller karaktärerna så gör alla bra ifrån sig. Att Joseph Gordon Lewitt är bra visste vi redan men jag vill även lyfta fram Jamie Chung som, trots att hon har en liten roll sticker ut.

Den här filmen underhöll mig.
Man målade snabbt upp vad filmen skulle handla om och det var ett väldigt enkelt tema men det gjorde ingenting då de olika momenten i filmen fungerade bra.
Dock så kände jag att jag upplevde vissa moment som repetitiva och lite tradiga men när jag tänker tillbaks på den tråkiga framsidan på DVD-omslaget och den till synes tunna storyn så tycker jag ändå att det är en helt ok och spännande film.Premium Rush 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *