Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

DVD Recension While You Were Sleeping GGG

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

While you were sleeping 2

Produktionsår 1995
Betyg GGG
Namn While you were sleeping
Genre Romantisk komedi
I Skrivande stund På DVD
Skådespelare Sandra Bullock, Bill Pullman och Peter Gallagher.
Regissör Jon Turteltaub
Längd 1h 40min

Lucy är singel och jobbar som biljettkontrollant i tunnelbanan.
När hon jobbar så älskar hon att spana på Peter som alltid passerar hennes spärr när han åker till jobbet. En dag får hon göra mer än att spana när hon tvingas rädda honom efter att han trillat ner på spåret. Det blir inte bättre av att hon, på sjukhuset presenteras för Peters familj som hans fästmö!
Filmen var precis som jag väntade mig, gött!Den här filmen är regisserad av Jon Turteltaub som även regisserat ”National Treasure” och ”Fenomen”. Två filmer som jag sett och gillar 🙂

Efter att ha sett ”Gravity” fick jag en ide: Jag ska se så många Sandra Bullockfilmer jag hittar! Först ut blev ”While you were sleeping”.
Jag har sett trailern till den här filmen hur många gånger som helst, den var inlagd på många av Touchstones köpfilmer i mitten på 90-talet. trots detta så blev det aldrig av att jag såg själva filmen.

Även om betyget bara blir godkänt så gillade jag ändå den här filmen, mycket för att jag fick precis vad jag ville ha..
Allting flöt på precis som väntat och jag gillar verkligen musiken och klippningen i filmerna som kom runt den där tidpunkten, allt var så ”inlindat” och försiktigt paketerat med fin musik och ett självgående men lite förutsägbart manus. Detta oavsett om det var en actionfilm eller dramafilm.

”While You Were Sleeping” var ganska överspelad från alla parter och självklart så var den ganska smörig och söt, men vad är det egentligen för fel på det?? (eller att en film är såpass gammal att den känns charmig istället för pretentiös och överspelad?)
Nej jag blev glad av den här filmen och även om Lucy var en ganska traditionell karaktär så tyckte jag att bakom den ytliga fasaden fick ändå Sandra Bullock än en gång visa att hon är en duktig skådespelerska!While you were sleeping 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *