Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

DVD Recension Despicable me 2 GGG+ (inkl video)

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Despicable me 2 1

 

Produktionsår 2013
Betyg GGG+
Namn Despicable me 2
Genre Animerat/Barnfilm
I Skrivande stund På DVD
Skådespelare Steve Carell, Kristen Wiig och Benjamin Bratt.
Regissör Pierre Coffin och Chris Renaud.
Längd 1h 30min

Den pensionerade fd superskurken Gru njuter av sitt nya liv som Sylt och marmeladtillverkare. En dag blir han rekryterad av en superhemlig antiskurkbyrå för att hjälpa dem lösa en rad mystiska brott…
Mina höga förväntningar möttes inte riktigt.

”Dumma mej 1” regissörerna är nu tillbaks med uppföljaren ”Dumma Mej 2” och detta var en av de få filmer som jag inte hann se på bio under biosommaren 2013 :).

Jag hade just sett ”Toy Story 3” som jag verkligen tycker är en utav de bättre dataanimerade filmerna någonsin. Detta faktum plus att jag hört mycket gott om ”Dumma Mej 2” gjorde att mina förväntningar var rätt höga.
Tyvärr så möttes de inte riktigt.

Sammanfattningsvis så tyckte jag att den här filmen var lite seg och med det menar jag att handlingen flöt på lite för långsamt. Missförstå mig rätt, det hände saker hela tiden och vissa inslag var rätt roliga. Minionerna (de små gula gubbarna som ser ut tablettkapslar) har fått mycket mer utrymme än i första filmen, ungefär som den lilla ekorren i ”Ice Age-följetången” och detta kändes som ett smart drag.
I ”Dumma Mej 2” tar man upp djupa frågor men till skillnad från t.e.x ”Toy Story 3” så skrivs det lite mer på näsan i den här filmen och det var ganska solklart vad man som åskådare skulle känna och tycka om karaktärerna i de här fallen.

Trots de lite kyliga kommentarerna så måste jag ändå säga att filmen var underhållande och jag skrattade högt många gånger. Men tyvärr så hade jag förväntat mig mer så därför blev betyget ”bara” ett starkt godkänt :).

Despicable me 2 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *