Nominera Gunnars filmtips!

The internship
Kära läsare!
Nu har det hänt något riktigt spännande!
Moviezine har för första gången någonsin utlyst en tävling där man ska kora Sveriges Bästa Filmblogg. Röstningen håller på fram till den 20 December och därefter går de sex filmbloggarna som har fått flest röster vidare till en jury som utser den slutgiltiga vinnaren.
Gunnars filmtips är en relativt liten blogg som jag driver själv, för att jag älskar film. Därför skulle jag bli enormt glad och tacksam om alla som läser och gillar bloggen skulle vilja gå in och rösta på den.

Det är några få enkla knapptryck:
1, klicka här för att rösta och skriv några smickrande ord 🙂 Ange namnet på bloggen som är: Gunnars filmtips och skriv in bloggens URL: www.gunnarsfilmtips.se samt ange din emailadress.
2, Sprid gärna den här bloggen via Facebook, twitter eller google+ till vänner och bekanta som kan tänkas gilla film och den här typen av blogg.

Om jag skulle lyckas nå ut till filmentusiaster eller fredagsmysare runt om i landet skulle det vara som en dröm för mig.
Bloggen startades i Februari och där finns nu över 120 filmrecensioner.
Klicka här för att komma till min youtubekanal där jag lägger upp korta videorecensioner av de filmer jag recenserat.

Detta stöd skulle göra mig enormt glad och jag hoppas att ni hör av er om ni har synpunkter eller tips på filmer som ni gillar/ogillar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *