Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

DVD Recension Eden GGG+

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Eden 1

Produktionsår 2012
Betyg GGG+
Namn Eden
Genre Drama/Thriller
I Skrivande stund På DVD
Skådespelare Jamie Chung, Beau Bridges och Matt O’leary
Regissör Megan Griffiths
Längd 1h 49min

Eden kidnappas och tvingas jobba som prostituerad.
Hon gör allt för att vinna hennes förövares förtroende för att samtidigt planera sin flykt.
En gripande film som bygger på verkliga händelser.

Megan Griffiths har förutom ”Eden” även regisserat bl.a ”The Off Hours” och ”Lucky Them”

Den här filmen innehåller ett par punkter som jag tycker brukar förespråka en bra film:
En sann historia.
Ett gripande livsöde.
Ok Skådespeleri.
Tyvärr så räckte inte dessa punkter till mer än ett starkt godkänt.

Punkterna ovan talade verkligen för filmen och även om skådespeleriet bara var ”ok” så räckte det gått och väl.
Det som drog ner filmen var att det kändes som att man inte vågade löpa linan helt ut.
Jag kanske har blivit avtrubbad, men det kändes liksom inte som att ”Eden” väckte den avsky i mig som jag förväntat mig, allting var väldigt försiktigt skildrat både när det gäller foto/scener och karaktärerna. Framförallt förbrytarna hade jag hoppats på att de skulle fått mer svängrum men tyvärr var de ganska ”gråa” och tyvärr inte så ”ondskefulla” som jag hoppats på att de skulle vara.

Trots detta så grep filmen tag i mig.
Mycket tack vare de tre punkterna ovan.Eden 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *