Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

DVD Recension The Joneses/Familjen Jones GG-

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

The Joneses 2

Produktionsår 2009
Betyg GG-
Namn The Joneses
Genre Drama/komedi
I Skrivande stund På DVD
Skådespelare Demi Moore, David Duchovny och Amber Heard
Regissör Derrick Borte
Längd 1h 35min

Familjen Jones flyttar in i ett idylliskt villaområde och gör genast succé i grannskapet.
Det uppdagas dock ganska snart att de inte är dem som de utger sig för att vara…
Ett intressant tema men på tok för tunn handling!

Det är svårt att skriva om ”The Joneses” utan att avslöja ”knorren” i filmen, men låt mig  säga att temat i filmen är mycket intressant och det fick mig att verkligen fundera på samhället som vi lever i idag.

Tyvärr så hade filmen inte så mycket mer att komma med förutom det intressanta temat.
Skådisarna gör ett helt ok jobb, ”Fox Muld”… nej, David Duchovny hade ju redan tidigare i och med serien Californication lyckats ta sig ur ”X-files-kostymen”, och det är roligt att se honom spela en vanlig ”svensson-pappa” i den här filmen.
Det känns dock inte som att varken manuset och/eller regin riktigt räcker till, utan filmen upplevs lite som en episod ur en tv-serie och blir ganska platt och tråkig.

Sammanfattningsvis så tycker jag att om ni råkar ha en och en halv timme över, så kan ni ta er tid att se den här filmen och sedan reflektera lite över dess budskap. Men förvänta er inget mästerverk.
Att ”The Joneses” upplevdes som den gjorde, kanske beror på att den var Derrick Borte’s regidebut…
Vad tror ni?The Joneses 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *