DVD Recension The Vow/Älska mig igen GGG-

Älska mig igen 2

Produktionsår 2012
Betyg GGG-
Namn The Vow/älska mig igen
Genre Romantiskt drama
I Skrivande stund På DVD
Skådespelare Channing Tatum, Rachel McAdams och Sam neill
Regissör Michael Sucsy
Längd 1h 40min

Efter en bilolycka så förlorar Piage minnet och hennes man Leo gör allt för att vinna hennes kärlek på nytt.
Filmen var bättre än synopsisens längd 🙂

En film som är baserad på en sann berättelse.
Detta är ett romantiskt drama med skådespelare som jag gillar och ett tema som jag tycker är intressant: vad skulle du göra om den du älskade tappat minnet och inte kom ihåg vem du var eller vem hen själv var?

Tyvärr så var den här filmen lite av en besvikelse.
Framför allt så kändes det som att karaktärerna inte fick utrymme att ta ut sina känslor då manuset var skrivet på ett sätt som gjorde karaktärerna ganska smala. Jag hade velat ha dem mer extroverta med svallande känslor och en lite smartare dialog. Detta uteblev dessvärre.

Även om filmen var lite seg och GRYMT förutsägbar måste jag ovilligt erkänna att den ändå var fin på sina ställen. Detta och att det faktiskt är baserat på en sann historia gör att betyget blir en grymt svag, men ändå välförtjänt 3:a.
Vad tycker ni om filmen?Älska mig igen 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *