Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

DVD Recension Message In a Bottle GGG-

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Message in a bottle 2

Produktionsår 1999
Betyg GGG-
Namn Message In a Bottle
Genre Drama
I Skrivande stund På DVD
Skådespelare Kevin Costner, Robin Wright och Paul Newman
Regissör Luis Mandoki
Längd 2h

Theresa Osborne jobbar på en tidningsredaktion i Chicago och allt flyter på som det ska.
En morgon när hon är ute och joggar hittar hon något som ligger och flyter i vattnet…
Det är en flaskpost och efter att ha läst brevet blir hon fast beslutan av att hitta personen som skrivit det fina brevet…
Jaha, det var här det började för Nicholas Sparks…:)

Detta är den första filmen som bygger på bok som är skriven av Nicholas Sparks!
Och efter att ha sett filmer som ”The Notebook”, ”Dear John” och ”Safe Haven” så var ju den här filmen som startade allt ett måste 🙂

Allting i den här filmen ”flöt på” (badabing!) precis som man förväntar sig att det ska göra i en film a´la Nicholas Sparks. Det som stack ut för mig var skådespeleriet och det kändes som att man i den här filmen tagit skådespelare som då var ”gamla i gamet”. Paul Newman till exempel var helt lysande som en halvalkoholiserad pappa.
Nu för tiden känns det som att man hellre tar någon ung skådespelare som är på väg upp i karriären än de här gamla rutinerade skådisarna.

Jag gillar de filmerna jag sett som är baserade på Nicholas Sparks böcker och jag gillade den här med. Även om den kändes lite mer utdaterad och trött än de senare filmerna så var den ändå fin med utrymme för gråt 🙂
Om man nu gillar såna filmer.Message in a bottle 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *