DVD recension Nowhere Boy GGG-

Nowhere Boy 2

Produktionsår 2009
Betyg GGG
Namn Nowhere Boy
Genre Drama
I Skrivande stund På DVD
Skådespelare Aaron Taylor-Johnson, Kristin Scott Thomas och David Morrissey
Regissör Sam Taylor-Johnson
Längd 1h 30min

Pojken John Lennon växer upp med sin ganska stränga moster.
Relationen mellan Johns mamma och moster har alltid varit ganska frostig och allt ställs på sin spets på Johns födelsedag… 
En film om John Lennons uppväxtår… Inte om hur han bildade Beatles…

Anledningen till att jag upplevde den här filmen som lite ”fattig” och ”torr” var endast mitt fel och ingen annans.
I vanliga fall så är det inte åskådarens fel när en film inte är bra, men här hade jag bara mig själv att skylla 🙂

När jag först hörde talas om den här filmen så fick jag höra att den här filmen skulle handla om hur John Lennon och gänget bildade Beatles. Jag var helt övertygad om att ”Nowhere Boy” skulle handla om de motgångar/fullträffar som bandet genomgick och hur de gick från att vara inga alls till att då bli ”större än gud”.

Istället fick jag ett ganska långsamt, men välspelat drama som handlade om en pojke och vad han gick igenom under sina unga år. Allt var verkligen välspelat! ”Kick-Ass” och ”Godzilla” stjärnan som John Lennon fungerade bra och Kristin Scott Thomas som hans moster och Anne-Marie Duff som hans mamma var helt fantastiska och vissa scener som de två hade tillsammans verkligen gnistrade…

Men tyvärr så blev hela upplevelsen förstörd på grund av att jag hoppats på, och trodde att filmen skulle handla om någonting annat.

Vet någon om någon film som handlar om hur Beatles blev till?
Hör gärna av er då detta är något jag gärna skulle se på vita duken!
Eller hemma i tv-soffan:)Nowhere Boy 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *