The Expendables 3 Recension GG- (inkl video)

Ex 3 2

Produktionsår 2014
Betyg GG-
Namn The Expendables 3
Genre Action
I Skrivande stund På Bio
Skådespelare Sylvester Stallone, Harrison Ford och Wesley Snipes.
Regissör Patrick Hughes
Längd 2h

Barney Ross och hans grupp är ute på ett rutinuppdrag när de helt oväntat stöter ihop med en fiende de trodde varit död sedan länge.
Detta blir upptakten till deras svåraste kamp någonsin… (Nooooo)
Precis som de föregående två, fast tråkigare…

Jaha… då var det återigen dags för de gamla gubbarna att samlas i en film för att dra så mycket publik och pengar som möjligt.

På grund av att jag följt många av skådisarna som liten så har jag sett och svurit över hur dåliga de föregående filmerna varit. Trots detta så har jag köpt de föregående Expendablesfilmerna 🙂 och jag har inte ångrat det en sekund.
Jag vet att filmerna inte är bra på något sätt och att det bara är p.g.a nostalgi som jag väljer att se dem.
Jag vill inte en stänka på hur det varit om jag skulle ha sett dessa filmerna utan att veta vilka huvudrollsinnehavarna var…? filmerna hade fått ”-G)” allihopa…:)

Här kändes det som att man försökte göra en lite seriösare film än de tidigare två.
Självklart så var det halvkassa passningar och referenser till gamla filmer som de gamla gubbarna varit med i tidigare, men de var lite subtilare än i ”The Expendables 2”.
Sedan så kändes det även som att manuset inte var lika kasst som till de andra filmerna. Det var liksom inte några långa monologer om vad som hänt någon någonstans för länge sedan likt Liam Hemsworths fantastiskt dåliga monolog i den 2:a filmen.

Om detta hade varit en normal film hade detta varit positiv kritik.
Problemet nu var att man tog bort de få momenten som fick mig att överhuvudtaget reagera i den föregående filmen! I ”The Expendables 2” så skrattade jag åtminstone, även om det var åt filmen och inte med filmen och detta var på grund av det dåliga manuset och den riktigt kassa metahumorn. Man skulle kunna säga att ”The Expendables 2” var så dålig att den blev värd att se, men att ”The Expendables 3” bara blev dålig och tråkig…

Alltså inte uppseendeväckande dålig utan bara liksom bara ”blä, blä, blä, blä, blä, blä….
Men jag har full förståelse för att alla gamla fans kommer gå och se den här filmen trots hur hårt jag sågar den 🙂
Och det är precis så det ska vara!Ex 3 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *