Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Into the Storm Recension G+ (inkl video)

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

into the storm 2

Produktionsår 2014
Betyg G+
Namn Into the Storm
Genre Action
I Skrivande stund På Bio
Skådespelare Richard Armitage, Sarah Wayne Callies och Matt Walsh.
Regissör Steven Quale
Längd 1h 30min

En liten stad i Oklahoma drabbas av den värsta stormen någonsin.
En liten grupp människor med olika agendor slår sig samman för att överleva stormens värsta timmar…
Hm… var detta en remake av ”Twister”…? Bra var det i alla fall inte!

Vart ska jag börja…

Jag trodde att den här filmen skulle vara som ögongodis med snygga effekter och ok skådespeleri.
Istället så fick jag ok effekter och dåligt skådespeleri…

Allt i den här filmen hade jag sett förut. scenerna med alla effekter påminde till stor del om scener ur bl.a ”2012”, ”The Day After Tomorrow” och ”TWISTER”. Samtidigt som att handlingen kändes som att den var tagen mestadels från ”TWISTER”.
Filmen kretsade kring stormjägarna som var den dominerande story-linen, men handlade också om en rad andra karaktärer. Dock så var manuset så pass ruttet att det kändes som att skådespelarna bara fjantade runt och blev pinsamma, vilket i sin tur ledde till att jag inte brydde mig ett !”#€% om någon som var med i filmen.
Sen så kändes allting överlag grymt överspelat/underspelat vilket i kombination med det kassa manuset verkligen ledde till ”skämskudde-mode”

Sen så kändes det som att skaparna av ”Into the storm” inte riktigt kunnat bestämma sig för om det skulle vara en vanlig spelfilm eller om det skulle vara en film som var filmad av karaktärerna på plats…? Detta var någonting som jag började fundera på vid ett par tillfällen och när detta stal mitt fokus från filmen så insåg jag verkligen hur medioker den i själva verket var.

På grund av filmen hade en början, en mitten och ett slut så får filmen ett ”G”. Sen för att effekterna var ok så får ”Into the Storm” ett litet ”+” i kanten.
Betyget blir ett starkt G+ och den här filmen kommer med stor sannolikhet vara med på ”årets sämsta filmer 2014-listan”Into the storm 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *