Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

The Equalizer Recension GG (inkl video)

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/a/c/gunnarsfilmtips.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

The Equalizer 2

Produktionsår 2014
Betyg GG
Namn The Equalizer
Genre Action
I Skrivande stund På Bio
Skådespelare Denzel Washington Chloe Grace Moretz och Marton Csokas
Regissör Antoine Fuqua
Längd 2h 5min

Robert McCall jobbar på ett byggvaruhus där han är en omtyckt medarbetare.
När han inte är på jobbet så befinner han sig ofta på en lokal restaurang där han bekantat sig med en annan stamkund.
När denna stamkund dyker upp en kväll totalt blåslagen beslutar sig Robert för att bryta sitt alldagliga mönster för att gå tillbaks till den han en gång var: The Equalizer!!!
Ska ”Training Day” duon lyckas igen…?… … Njaej…
Jag såg en annan recension av den här filmen där de totalt sågade itu den här filmen.
När de sen visade ett klipp från filmen så började jag ifrågasätta deras betyg. Det fanns bara en sak att göra: gå och se filmen.
Det som talade för filmen var för det första att jag upplevde det korta klippet jag sett som spännande med smart dialog.
För det andra så är det huvudrollsinnehavaren samt regissören från den väldigt bra filmen ”Training Day” vilket talade för att de verkligen vet hur man gör film.
Tyvärr så blev det inte bra alls.

För det första så var filmen på tok för lång (2h 5min) och den hade fungerat så mycket bättre om man gjort en hederlig 90min actionfilm av det (typ taken).
För det andra så var ”The Equalizer” fylld med onödiga korta klipp som skulle ”förtydliga” allt för oss dumma åskådare (någonting som inte alls behövdes i den här typen av film).
Sen så blev allt lite för tramsigt och alldeles för överdrivet och en bidragande faktor här var musiken. När de drog igång synth/elgitarriffet så kändes det som att Optimus Prime skulle komma inklampandes. Men istället gick sprinklersystemet igång och en genomblöt Denzel Washington trädde fram med ett verktyg i handen.

Missförstå mig rätt: jag gillar Denzel Washington och Chloe Grace moretz men den här filmen gjorde dem inte rättvisa alls.

The Equalizer 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *