Dags att rösta fram Årets Filmblogg

Rösta 2
Kära läsare!
Nu är det för andra gången dags att kora årets filmblogg 🙂
Moviezine har för andra gången utlyst en tävling där man ska kora Sveriges Bästa Filmblogg. Röstningen håller på fram till den 1:a November och därefter går de sex filmbloggarna som har fått flest röster vidare till en jury som utser den slutgiltiga vinnaren.
Gunnars filmtips är en relativt liten blogg som jag driver själv, för att jag älskar film. Därför skulle jag bli enormt glad och tacksam om alla som läser och gillar bloggen skulle vilja gå in och rösta på den.
Detta görs med etta par snabba knapptryck:

1, klicka här för att rösta och skriva några smickrande ord 🙂 Ange även namnet på bloggen som är Gunnars Filmtips och skriv in bloggens URL som är http://www.gunnarsfilmtips.se samt ange din mailadress.
2, Sedan får ni hemskt gärna sprida detta via Facebook, twitter eller google+ till vänner och bekanta som kan tänkas gilla film och den här typen av blogg.

Bloggen startades för drygt 2 år sedan och här finns nu ca 300 recensioner varav 150 videorecensioner. Det skulle vara väldigt roligt att nå ut till fler fredagsmysare och filmentusiaster och min tacksamhet skulle inte veta några gränser om ni ville lägga er röst på min blogg.

3 svar

  1. Hej Johanna!
   Tack så så hemskt mycket för de fina orden och för att du lade din röst på just min blogg.
   Det betyder enormt mycket för mig 🙂
   Gratulerar själv till en mycket intressant blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *