Gunnars Filmsnack!

bild2
Nu är den äntligen igång: Gunnars Filmsnack! Podden där jag kommer prata om film på ett eller annat vis! Podden där recension och diskussion kommer varvas på ett kreativt vis.

2 svar

 1. Halloj Gunnar! Steffo här, från podden Snacka om Film!
  Tänkte bara skicka en sommarhälsning och dessutom meddela att jag har lyssnat ifatt alla dina podcastavsnitt nu. Gillar verkligen konceptet och stilen!
  Måste erkänna att eftersom jag pysslar med podcasting själv…blir det inte så mycket filmpodcastlyssnande i övrigt…(mer sport-poddar då faktiskt)…MEN detta är helt klart en av poddarna jag kommer att lyssna in mig på så ofta du släpper nytt!

  Mycket trevlig podd! Kör hårt!
  Trevlig fortsättning på sommarn! 🙂

  /Steffo
  Snacka om Film

  p.s. Dina åsikter om Godzilla II…..HELT RÄTT! Hade samma känsla.

  1. Hej Steffo! Stort tack för de fina orden! OCH Detsamma! Jag tokdiggar er pod och Snacka om film var faktiskt en av de poddarna som inspirerade mig till att börja :)! Stort tack återigen och hälsa Fiffi så gott :)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *