DVD Recension Looper GGGG-

I en tid då tidsresor är möjliga möter vi Joe, spelad av Joseph Gordon-Lewit/Bruce Willis. Joe jobbar som lönmördare och jagar utvalda brottslingar ifrån framtiden.  Hela hans värld vänds en dag upp och ner, då han får i uppdrag att mörda en 30 år äldre version av sig själv! Den här filmen är både rolig och har en lite unik vinkling, men det bästa av allt är rollprestationen av Joseph Gordon-Lewitt!

Om man slår ihop klassiker som ”Timecop”, ”Terminator 1” och  ”Frequency” (en personlig favorit) till en film i modern tappning och med bra skådespelare/skådespelerskor, så borde stavningen på den filmen bli LOOPER! I rollerna ser vi bland andra: Joseph Gordon-Lewitt, Bruce Willis, Emily Blunt och Pierce Gagnon (den lilla ungen) och alla är verkligen bra. Enligt mig så sticker Joseph Gordon-Lewitt som sagt verkligen ut. Hans version av en ung Bruce Willis är lysande! Egentligen så borde jag ju tycka att Bruce Willis tolkning av Joseph G-L är lysande, men i detta fall känns det faktiskt som att de har haft Bruce Willis som utgångspunkt.

Filmen är verkligen intressant och trots att det kommit några ”resa-genom-tiden-filmer” tidigare, så skiljer sig denna från de tidigare på ett positivt vis. Av vad jag kan minnas så har jag inte sett så mycket annat regisserat av Rian Johnsson men detta var bra. Jag blev snabbt ”hooked” och intensiteten höll i sig genom hela filmen.

Om jag skulle anmärka på något så tyckte jag att ”slutklämmen” var lite klen. Jag hade förväntat mig mer där. Den var absolut inte dålig, men på grund av att de första 90% av filmen var så bra, så hade jag hoppats på lite mer när väl upplösningen kom.

Enligt mig är detta en bra film och som ni ser så fick den GGGG-  🙂

Loopbild

Joseph Gordon-L vs Bruce Willis…..

4 svar

  1. Howdy, I think your web site may be having internet browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine however, when opening in IE, it’s got some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up! Other than that, wonderful website!

  2. You are so awesome! I do not think I’ve read something like this before. So nice to discover someone with some original thoughts on this issue. Really.. thanks for starting this up. This web site is one thing that’s needed on the web, someone with a bit of originality!

  3. Good post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It will always be useful to read content from other authors and use something from their websites.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *